Fiskebloggen Dahlgren

Fiskebloggen Dahlgren

Inget Historiskt Fiske

FiskeSkapad av Fredrik Renz 2012-07-06 21:47:45
Men kul, jag blev hämtade av Hansson från predatorfiske för ett tidigt morgon pass. Våra humör var på topp, fisket i sjön har varit sådär men det kändes HET. När båten skulle låsas upp av mig så anföll en bisvärm mig och blev stucken. Sprang för livet och Martin undrade vilka droger jag går på HALLÅ det är ju Herr Renz............DROGER! JaJa vi kom ut på sjön första två timmarna hade vi inte sett röken av några gäddor så det blev KAFFE. Under kaffet så kom jag på en IDE.............. Vem ska fixa så allt blir låst....... TÄVLING, nu ska vi tävla om som fixar allt vid båtplatsen, nu är det allvar. Efter två timmar till så var fortfarande 0-0, vattenkvaliten var usel och det var tok segt.

Renzaspinnare, TrickyTail med paddel, McPaddel visade vägen och 5-0 till mig hehehehe, jag delade ut många onda kommentarer, BIBIBIBIBIBIBIB sjöng jag högt men jag är en snäll kille. På väg till båtplaten så smyg trollar Herr Hansson upp dagen största gädda och det luktar fusk lång väg.

Tillslut blir det 5-2, när åror och båt skulle låsas satt jag i bilen heeehe KUNGLIGT, men det gick bra, Herr Hansson var lättad.

Dagens största, mina fem gröna vägde ungefär max 3kg tillsammans men vinnare ändå......

Inget drömfiske......

/Renz

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.