Fiskebloggen Dahlgren

Fiskebloggen Dahlgren

Åter i Bloggsfären

FiskeSkapad av Johan Dahlgren 2013-08-30 17:17:20

Hej Allihopa!

Oj, vad det blev långt mellan inläggen. Jag har inte haft något driv att blogga, dock har jag inte slutat fiska. Som ni ser har bloggen bytt namn och utseende. Broder Fredrik Renz sköter sin rapportering på Facebook som ni säkert känner till.

Om inte så hittar ni honom här! Jag har bestämt mig för att köra på med bloggen själv. Jag tror ju inte att jag har så många läsare kvar smiley men jag kör på!

Lämna gärna en kommentar så ser jag kanske något litet liv i alla fall... :-)

Jag och Fredrik var iväg 2 heldagar under våren som för min del resulterade i en fin 6:a (ej vägd) samt lite mindre fiskar.Senaste turen gick till Blekinge, jag och Jonas stack iväg och hade jättetrevligt fiske. Fina vindar och behaglig temperatur samt bra fiske gjorde detta till en kanondag. Vi landade 20 gäddor med en topp på 8.7 (vägd). Supertack för denna dagen Jonas, du skall bara lära dig att skilja på broms och koppling när du skiftar till automatlåda... :-)

Jag vill dock poängtera att Jonas fullkommligt krossade mig i antal gäddor även om jag hade lyckan att fånga den stora.Till sist vill jag också berätta att jag har inhandlat en ny lite mindre väska för att kunna organisera mina gummisvansar. Innan har jag haft alla i en stor kraftig platspåse men det funkar inte längre, ordning och reda skall det vara. Detta skall fixas till i helgen.


Jag lägger upp bilder samt recension i början på nästa vecka.

Ha det!

/Johan

  • Kommentarer(4)//fiske.gol-dahlgren.com/#post473