Fiskebloggen Dahlgren

Fiskebloggen Dahlgren

Min vardag

FiskeSkapad av Fredrik Renz 2012-01-14 17:01:08
Många höjer på sina ögonbryn och undrar, tänker hur jag får till min fisketid.


Byte jobb för ett par år sen, då var jag köksmästare på en större restaurang. nu jobbar jag dagtid måndag till fredag och börjar vid 05.40 och är hemma efter två. Frugan jobbar kväll börjar vid 15.30 och är hemma efter midnatt. Sen har vi tre töser på 4,6 och 11år, och alla husdjur (3st marsvin, 4st kaniner). Vi bor i en villa på 160kvm och två bilar och båt.

Sen simmar vår tjejer den äldsta tävlingssimmar fem dagar i veckan, våra små går på simskola en dag i veckan.

Så jag har inte hur mycket tid som hellst och kan inte välja dagar, tar dom som är över. Men ändå så nöter jag på och har inga längre mellanrum i mitt gäddfiske.


Igår så öste jag på jobb för att sluta tidigare. Jag ville reka lite nytt och kolla hur mina vatten mår. Men det har kommit mycket regn senaste veckan och det är fortfarande översvämmat. När jag kom hem så drog jag igång ett storkok.

Lasagne, Moussaka och köttfärsås, perfekt mikromat. Nu kommer familjen var mätt när jag står med spöböj.

I år kommer jag till en början bara jobba 4 dagar i veckan satan vad jag ska fiska. Har sjukt mycket fiske planerat kan knappt inte hålla reda på allt, men sjukt härligt. Det kommer att komma mycket nyheter från Svartzonker/ABU, så då kommer massa testbeten som vill ha smisk.

Idag var jag iväg hade tre levande mörtar kvar en gädda fick jag drilla. Jag har inte sköt mörtarna så dom flesta hade dött.

Nä nu är tiden slut mitt högrev har kokat klart och kalops står på menyn.


/Renz  • Kommentarer(1)//fiske.gol-dahlgren.com/#post363